kapper worden

kapper mode gezochtl opleiding kapper school

Opdrachten Plaatsen

Volg jij een kappersopleiding? Vind hier een kappersmodel voor elke opdracht.


Opdrachten Plaatsen

Gratis geplaatst

Als kapper in opleiding kan je gratis je opdrachten plaatsen op kappersmodellen.nl. Het plaatsen is makkelijk en simpel zodat je met een paar klikken al je opdrachten op de site plaatst.

kappersmodel dames model

Direct modellen reacties

Plaats je vandaag je opdrachten op de site dan staan deze direct online. Je ontvangt al gelijk reacties van modellen die geknipt willen worden voor jouw opdracht.

Toegang tot database

Of je nou heren modellen of dames modellen zoekt. Modellen met lang haar, kort haar of een bijzonder haartype. Je krijgt direct toegang tot alle modellen.

Veelgestelde Vragen

Je kunt je aanmelden als kapper in opleiding door naar de registratiepagina te gaan via de knop hieronder. Zorg ervoor dat je alle gevraagde informatie nauwkeurig invult.

Via de pagina, kies je eerst een (gratis) plaatsing pakket. Als je deze hebt toegevoegd, kan je via het plaatsing formulier je opdrachten plaatsen.

Als kapper in opleiding krijg je de mogelijkheid om modellen te vinden voor al je kappers opdrachten. Daarnaast ontvang je als lid nog veel meer voordelen voor jouw toekomstige loopbaan.

Als je nu je opdracht plaatst, staat deze direct online. Jouw opdracht komt gelijk terecht bij de modellen die zoeken naar jouw behandeling. De kans is dus groot dat je gelijk reacties zult ontvangen.

Ja! Het is gratis om een kappersopdracht te plaatsen. Afhankelijk van je voorkeuren is het mogelijk om voor extra betaalde opties te kiezen, maar dat is uiteraard niet verplicht. 

Je geeft zelf aan hoe je wilt dat modellen contact met je opnemen. Dit kan per e-mail, whatsapp of messenger.

Als je je hebt geregistreerd kan je ook zelf pro-actief contact opnemen met een model in jouw omgeving die open staat voor jouw behandeling.

Je kunt je profiel en beschikbaarheid beheren door in te loggen op het platform en naar de instellingen te gaan. Hier kun je je beschikbaarheid bijwerken, je portfolio bijhouden en andere relevante informatie toevoegen of bewerken.

Ik zoek kappersmodellen

Wacht niet langer. Plaats nu je opdracht en vind gelijk jouw model.


Opdrachten Plaatsen