Blog

Latest News
De 10 populairste kapsels van onze leden

De 10 populairste kapsels van onze leden

Hieronder volgt een lijst met de 10 meest geboekte kapsels van onze leden voor zowel mannen als vrouwen:

  1. Bob: Dit is een kort kapsel dat rond het oor eindigt en dat vaak geknipt is in een rechte of gelaagde stijl.
  2. Lob (lange bob): Dit is een iets langer kapsel dat rond het oor eindigt en vaak geknipt is in een rechte of gelaagde stijl.
  3. Pixie cut: Dit is een extreem kort kapsel dat rond het oor eindigt en vaak geknipt is in een rechte of gelaagde stijl.
  4. Undercut: Dit is een kapsel waarbij het haar aan de bovenkant van het hoofd langer is dan aan de zijkanten en achterkant, die vaak geschoren zijn of kort geknipt.
  5. Gelaagd kapsel: Dit is een kapsel met verschillende lagen haar, waardoor het volume wordt gegeven en het haar beweeglijker wordt.
  6. Krullend haar: Dit is een kapsel met krullend haar, wat kan worden bereikt door het haar te stylen met rollers, krultang of krulspelden.
  7. Stijl haar: Dit is een kapsel waarbij het haar strak naar achteren of opzij is gekamd, vaak met behulp van haarproducten zoals gel of wax.
  8. Golven: Dit is een kapsel met golvend haar, wat kan worden bereikt door het haar te stylen met rollers, een krultang of door het haar te kammen met een brede kam terwijl het droogt.
  9. Man bun: Dit is een kapsel waarbij het haar bovenop het hoofd wordt samengebonden in een knot of staart.
  10. Fade: Dit is een kapsel waarbij het haar aan de zijkanten en achterkant van het hoofd gradueel korter wordt geknipt, vaak met behulp van een tondeuse.

Gerelateerde Posts

Geef een reactie